Friday, March 6, 2009

Men...

Daca te place, he will ask you out.

Men run the world...Wow!!!! Deci asta ii face destul de capabili nu?! Atunci, de ce ati gandi ca nu sunt capabili de ceva atat de simplu? Sa ceara un numar de telefon si sa te sune? Cateodata poate va ganditi ca sunt prea timizi sau au trecut prin ceva care nu a fost usor. Amintiti-va:Men find it very satisfying to get what they want :D. (In special dupa o zi grea de "running the world".) Daca te vrea..., te va gasi. Daca esti de parere ca nu i-ai dat indeajuns timp sa te observe, gandeste-te la timpul care ti-a trebuit tie sa il observi si imparte-l la 2 :P E asa de simplu totul. Fara motive ascunse, fara ganduri pesimiste, fara mesaje ascunse. Totul este logic. Asta este gandirea lui. :D

Acum o saptamana am fost la o petrecere si am intalnit un tip. Am inceput sa discutam...m-a intrebat daca am pe cineva si a parut foarte multumit cand i-am spus ca sunt singura. De fiecare data cand ne desparteam sa vorbim cu alte persoane,sa luam ceva de baut sau alceva... statea numai cu ochii pe mine. Chiar m-a facut sa ma simt bine acordandu-mi toata atentia lui in seara aceea. Nu mi-a cerut numaul de telefon, dar aveam prieteni comuni si m-am gandit ca va face ceva sa imi afle numarul si ca ma va suna.... He never called me! Si? I'm just going to move on! Who cares what his deal is. Poate ca inainte sa imi dau seama de cat de simplu este totul as fi incercat sa ii aflu eu numarul de telefon si sa il sun. Si...oricum nu ducea nicaieri asta. Asa ca de ce sa ma mai obosesc? Cand totul se bazeaza pe logica la ei?

Iata pe scurt ce am invata eu in "mica" mea viata:

• Orice scuza este un mod mai delicat de a spune nu

• Nu il invita tu niciodata in oras. Daca te place o va face el. De ce sa ii strici placerea???

• Daca tu nu il poti gasi , el sigur te poate gasi. Daca vrea sa te gaseasca, te va gasi ;;).

• Doar pentru ca tie iti place sa conduci , nu iseamna ca el vrea sa danseze...:D Unele traditii raman asa cum sunt si se pastreaza in timp pentru un anumit motiv;).

• Hei, ne vedem la o bere cu prietenii, nu este o intalnire. Even if you live in Bucuresti.

• Barbatii nu uita cat de mult te plac. So put down the phone.

• Esti destul de buna sa fi "asked out on a date".

Our Super-Good Really

Daca nu sti ce sa faci sa nu il suni, ia o hartie si un pix si scrie de la 1 la 5 motivele pentru care vrei sa il suni.

1.

2.

3.

4.

5.

Uita de hartie o ora sau macar 10 ninute. Acum intreaba-te : Pari patetica? Pari ca o pesoana lipsita de incredere in fortele proprii?...:)

Acum lasa telefonul, iesi din casa si distreaza-te!!!!!!!

No comments:

Loading...